Різдвяна мандрівка

Різдвяна мандрівка в Карпатах

Чорногірський хребет

Сьогодні внизу майже весна, а на верху все зовсім по іншому. Тут зима! І велетенські хмари, які нависли над найвищим хребтом Українських Карпат - Чорногорою.

І шалений вітер, який нас мало не здув. 

Здається, ніщо так не виснажує, як вітер, який продуває тебе наскрізь. Але природа дивовижна, і ми щасливі бачити її дива!

З Різдвом, друзі!

 

 

Світлина Yanina Lucheyko

Цього року початок січня на нашій висоті 700 м над морем виявився зовсім без снігу. Але в нас завжди є можливість помилуватися зимою на Чорногірському хребті. Там сніжно! А сьогодні ще й була снігова буря.  

Ми зробили перше фото з нашого подвір'я і відправилися стежкою вверх до першої великої смереки... Не дивлячись на теплу погоду, настрій був святковий... Різдвяний!

На світлині на першому плані гора Малий Погар, а за нею, вже приспана снігом, гора Біла Кобила. 

Влітку мандрівка туди - саме задоволення! Густий смерековий ліс змінюється широкими панорамами на всі боки. А якщо піти в ягідний сезон, то ще й можна поласувати чорницею та брусницею.


Чим вище в гори, тим більше снігу, тим більше різдвяного настрою та дитячої радості.

Стежкою на Магурку на нас чекали захоплюючі краєвиди на хребти Кострича, Кринта та Чорногора... Там виднівся сніг і здавалося, що різдвяна казка оселилася десь поміж тих вершин. 

Бажаємо вам гарних подорожей та чудових мандрівок Карпатами! Чекаємо на вас у Верховині в Сонячній садибі!


Сонячна садиба

Івано-Франківська область
селище Верховина
вул. В. Чорновола, 77-а

Контактний телефон: 

+38 (068) 943 22 36

 

E-mail: info@sunnychaletua.com