· 

Наш квітневий сад

Сад в горах. Сонячна садиба, Верховина, Карпати.

Наш квітневий сад

Кавувати в квітневому саду - то особлива насолода! Аромат запашної кави переплітається з ніжними відтінками весни, підсилюється співом пташок і хвилястими теплими поривами вітру. В такі миті здається, що час зупиняється і можна вічність просидіти на лавці, смакуючи каву і споглядаючи за життям гір...

 

В цей особливий час, в середині квітня, сад починає активно просинатися і щодня дарувати нам дивовижні відчуття і моменти, коли не можна втриматися, щоб не зробити фото. 

Тож запрошуємо вас прогулятися чарівним весняним садом на наших світлинах!


Бузок

Бузкові бруньки готуються до яскравого початку літа. Скоро їх насичений та водночас ніжний аромат триматиме на собі всю увагу саду.

 

На нашому схилі бузок зацвітає на початку червня. Коли в низинних селах вже давно не чути його аромату, ми ще маємо можливість продовжити собі насолоду бузковим запашним ароматом. 

 

З нетерпінням чекаємо його цвітіння!

Сад в горах. Сонячна садиба, Верховина, Карпати.

Сад в горах. Сонячна садиба, Верховина, Карпати.

Спірея

Перші яскраво-червоні листочки спіреї на фоні жовтої форзиції натякають на те, що скоро їх черга приймати захопливі погляди глядачів.

 

Карпатський клімат на висоті 700 м над морем ідеально підійшов нашій спіреї, і вона, вдячна і щаслива від підживлення компостом, тішить нас своїми пишними кущами з травня і до пізньої осені. 


Форзиція

Форзиція - одна з найперших красунь, що зацвітає у нашому саду. З кожним роком цей кущик стає все більшим, даруючи нам тепло своїх кольорів. А сяйва від форзиції вже так багато, що інколи здається, що на нашому подвір'ї оселилося сонечко.

сад

Сад в горах. Сонячна садиба, Верховина, Карпати.

Жовта алича

Ще всього декілька сонячних днів і це прекрасне сливове деревце повністю перетвориться на велику білосніжну кулю.

А вже в липні та серпні вся земля під деревом буде всипана жовтими кисло-солодкими плодами аличі.


Першоцвіти

Десь по різним куточкам саду видніються різні першоцвіти. Можна натрапити на проліски, підсніжники, крокуси та ще побачити як цвіте морозник...

 

Час від часу корінцями першоцвітів люблять поласувати різні гризуни та жучки :) 

Сад в горах. Сонячна садиба, Верховина, Карпати.

Сад в горах. Сонячна садиба, Верховина, Карпати.

А тим часом на подвір'ї квітне зелений килим... В ньому свій особливий мікроклімат, свої мешканці і різнотрав'я. І напевне, не має більшої насолоди в цей прекрасний весняний час ніж споглядати як з кожним днем природа набуває все нових кольорів... 



Сонячна садиба

Івано-Франківська область
селище Верховина
вул. В. Чорновола, 77-а

Контактний телефон: 

+38 (068) 943 22 36

 

E-mail: info@sunnychaletua.com