Колиба Високий Перевал, село Яблуниця

Колиба Високий Перевал

Якщо ви в Карпатах і шукаєте місце з надзвичайним краєвидом і смачною українською кухнею, завітайте в колибу Високий Перевал, яка знаходиться в селі Яблуниця на новій трасі на гірсько-лижний курорт Буковель. Тут можна одночасно поєднати задоволення від перегляду живої панорами Карпат, що відкривається з велетенських вікон ресторану, із задоволенням від смачної кухні.

А ще, сховавшись від сильного вітру, що часто гуляє на перевалі, за чашкою смачної кави насолоджуйтесь величчю найвищої гори Українських Карпат, що має назву Говерла (2061 м на рівнем моря).

Обід з краєвидом на Говерлу

Як часто ви обідаєте, милуючись найвищою вершиною України? — Відпочиваючи в Карпатах, дозвольте собі насолодитись одним з найкращих видів України!

Завітавши до колиби Високий Перевал, скуштуйте страви місцевої кухні, переглядаючи живі панорами Карпатських гір.

Тут зібрані старовині речі гуцульського побуту, гуцульські вишиванки та вишиті рушники, старовинний посуд та інші автентичні речі.

 

Від нашої садиби до села Яблуниця, в якому розташована колиба, веде мальовнича дорога через Кривопільський перевал та відомий курорт Татарів, що розташований в широкій долині ріки Прут. Колиба "Високий Перевал" знаходиться в безпосередній близькості до курорту Буковель, що дає можливість за одну подорож відвідати і Буковель.

 

Відстань від садиби до колиби — 50 км, час в дорозі — приблизно 1 година.

В нас Ви можете замовити трансфер до колиби або подорож на цілий день з відвідуванням курорту Буковель.


Сонячна садиба

Івано-Франківська область
селище Верховина
вул. В. Чорновола, 77-а

Контактний телефон: 

+38 (068) 943 22 36

 

E-mail: info@sunnychaletua.com