Вечір в гуцульських традиціях

Вечір в гуцульських традиціях

Сьогодні нам пощастило потрапити в Музей-галєрію гуцульських обрядів і традицій. Це був справжній вечір гуцульських традицій. Ставши свідками, а потім й учасниками перевдягання в гуцульський одяг, ми відчули на собі наскільки важливо для повного сприйняття інформації та осмислення побаченого приймати в цьому участь.

Одна із гуцульських традицій — пов'язування перемітки нареченій.

Тут панує атмосфера свята, радості та веселощів, як на гуцульських вечорницях. Чути гуцульську музику, цікаві бесіди та гуцульську говірку.

Музей-галєрія гуцульських обрядів і традицій

Відвідайте музей-галєрію у Верховині і Ви обов'язково весело та позитивно проведете час, отримаєте купу приємних вражень, познайомитесь з чудовою господинею цього музею Павлою, скарбницею гуцульських традицій та обрядів, та скуштуєте страви гуцульської кухні, приготовані на печі.

Якщо Ви також хочете поринути у світ гірського життя та ближче познайомитися з гуцульськими традиціями та обрядами, відчувши на собі тепло живої ватри та витонченість гуцульської вишиванки, відвідайте приватний музей-галєрію гуцульських обрядів і традицій.

 

Музей легко знайти, так як він розташований в центрі Верховини. Ви можете прогулятися до музею пішки, приблизно до 1 години ходу, або під'їхати автомобілем. Відстань до музею — 4 км.

Контактний телефон: +38-097-672-79-00


Сонячна садиба

Івано-Франківська область
селище Верховина
вул. В. Чорновола, 77-а

Контактний телефон: 

+38 (068) 943 22 36

 

E-mail: info@sunnychaletua.com