Hirske ozero v Bukoveli

Гірське озеро в Буковелі

Озеро Молодості в Буковелі захоплює своє чистотою та прозорістю. Це чудове місце не лише для літнього відпочинку, коли весь берег перетворюється на пляжний курорт з шезлонгами та іншими принадами літнього відпочинку. Тут приємно бути навесні і восени. Довжелезна набережна вздовж озера, густий ліс, що спускається до води та чудові краєвиди надихають на тривалу прогулянку цими місцями. Тут можна посидіти на лавці, покидати камінці у воду, погодувати пташок та насолодитись осіннім сонцем, що зігріває своїм сяйвом весь берег гірського озера.

На облаштованому березі гірського озера в Буковелі безліч місць відпочинку. Набережна має рівне бетонне покриття, що дає змогу дітках безупинно кататися на самокаті. А шанувальники бігу та спортивної ходи можуть займатися спортом на чистому повітрі, насиченому ароматом ялинок, та насолоджуватися гірським краєвидом.

Озеро хоч і штучне, але дуже гармонійно вписане в місцевий ландшафт. З однієї сторони смереки підступили аж до самої води,  а на іншому схилі насаджено нові ялинки та сосни. Територія навколо озера чиста і доглянута.

Вид на озеро Молодості з верхньої дороги. Для спортсменів тут стільки чудових місць! І головне цікавих! Можна займатися бігом, постійно змінюючи краєвиди, кут нахилу траси та дихати, дихати, дихати!

Набережна на озері в ТК Буковель достатньо широка і має захисну огорожу.

На відміну від літнього сезону, зараз тут тихо, спокійно і майже безлюдно. Тому можна влаштувати собі пікнік майже на одинці з природою, але зовсім поруч з цивілізацією та зручним під'їздом на автомобілі.

 

 

Гірське озеро в Буковелі

 

Відпочиваючи в Карпатах в Сонячній садибі Ви можете відвідати гірське озеро в ТК Буковель.

 

Дорога з Верховини до озера проходить через Яблуницький перевал. З траси відкривається неймовірний краєвид на Говерлу, Чорногірський хребет та його вершини.

 

 

 Влаштуйте собі цікаву подорож на цілий день!

 

Відстань від Сонячної садиби — 53 км

 

Час в дорозі — 1 година

 


Сонячна садиба

Івано-Франківська область
селище Верховина
вул. В. Чорновола, 77-а

Контактний телефон: 

+38 (068) 943 22 36

 

E-mail: info@sunnychaletua.com